D.E. TekniQ om ventilation

D.E. TekniQ hjælper dig med at finde den rigtige løsning, som passer netop til dit hus eller virksomhed.

Vi har lavet mange ventilationsanlæg og har en god viden om udførsel af et energi-rigtigt ventilationsanlæg.

Vi er også klar til at give dig rådgivning om en energi-rigtig ventilationsløsning.

Vi tilbyder

  • Ventilation
  • Ventilation med varmegenvinding
  • Trykvagt – overvågning af ventilationsanlæg
  • Ventilations-eftersyn
  • Energioptimering af ventilation

Informationsvideo

Se en kort informationsvideo omhandlende ventilation.

Kontakt os og få yderligere rådgivning på området.

Ventilation til private

D.E. TekniQ har erfaringen der skal til for at sikre et GODT og SUNDT indeklima.
Et ventilationsanlæg med varmegenvinding overfører varmen fra den luft, der suges ud, til den friske luft, som blæses ind i huset. Den varme, fugtige luft suges ud fra dit køkken, badeværelse og bryggers og dermed fjernes støvpartikler, fugt og lugt fra boligen. Frisk, forvarmet indblæsningsluft føres derefter via luftkanaler ud til stuer og værelser.

Sundere indeklima for hele familien
Drømmer du om et friskere, sundere og langt mere komfortabelt indeklima, er et ventilationsanlæg det oplagte valg. Det energivenlige anlæg udskifter den brugte, fugtige luft i boligen med frisk, tempereret og filtreret luft. Dermed fjernes støvpartikler, husstøvmider og lugte – og pollen kan samtidig forhindres i at trænge ind i boligen. Risikoen for at udvikle irritationer eller allergi i form af astma, høfeber og andre skadevirkninger reduceres ligeledes. Og det er sundt for både dig og din familie.

Stærkere økonomi med daglig ventilation
Et konstant luftskifte holder boligen fri for fugt, som kan medføre råd og skimmelsvamp, der i værste fald kan føre til skader på boligen med efterfølgende store omkostninger til reparationer og vedligehold.

Et ventilationsanlæg eliminerer denne risiko og genvinder endvidere op til 95% af varmen i den luft, der suges ud af boligen, så du kan skrue ned for både energiforbrug og varmeregningen. Det gør ventilationsanlægget til en sund investering.

Sådan finder du det rette ventilationsanlæg
Når du vælger et ventilationsanlæg hos D.E. TekniQ, er du garanteret en ventilationsløsning af højeste kvalitet. Vi lever og ånder for ventilation, der kan gøre en forskel for dig, for din familie og for miljøet omkring os.

Kontakt os så vi sammen kan vælge det helt rette anlæg.

Læs vores datablad til ventilation her