D.E. TekniQ om varmepumper

D.E. TekniQ hjælper dig med at finde den rigtige løsning, som passer netop til dit hus og dine behov.

Spar op til 60% på dine varmeudgifter
Der er flere typer varmepumper at vælge mellem, men groft sagt kan de opdeles i 3 typer.

Luft/luft varmepumpe
Er den foretrukne løsning til sommerhuset og huse med elvarme.

Luft/vand varmepumpe
Er en god erstatning af olie- og gasfyr ved forbrug op til ca. 3000l olie.

Jordvarme
Er en god løsning ved større varmeforbrug.

Valg af leverandør

Vi har gennem årene leveret mere end 100 varmepumpeanlæg, til tilfredse kunder, som har glæde af billig og miljørigtig varme. Vi har endvidere KMO godkendelse til montage af varmepumper, samt en specialuddannet og certificeret el-installatør til opgaven.

Tilskud til varmpumpe

Lige nu er det særligt attraktivt at skifte til varmepumpe pga. tilskud til elprisen. Dette vil typisk give en tilbagebetalings tid på cirka 6 år.

Pressemeddelelse – “Et år med en varmepumpe”

Informationsvideo

Se en kort informationsvideo omhandlende varmepumper.

Elvarme og varmepumper sikres lavere priser

Det bliver billigere at opvarme huset med varmepumpe og elvarme.

Et enigt Folketing har vedtaget en varig sænkelse af elvarmeafgiften.
Du er kun omfattet af afgiftsændringen, hvis boligen er registreret i BBR som helårsbolig med elektricitet som primær opvarmingskilde (el-radiatorer eller eldrevne varmepumper)
Tusindvis af boligejere kan se frem til lavere varmeregning, over de kommende år. En ny aftale lavet af et enigt Folketing gælder husstande som er registreret i BBR med el som primær opvarmningskilde og omfatter både boliger med el-radiatorer og varmepumper uanset om det er af typen luft til luft, luft til vand eller jord til vand.
Hidtil har boliger opvarmet med elradiatorer eller varmepumper betalt en elvarmeafgift på lidt over 40 øre pr. kWh for forbruget over 4000 kWh. Den afgift bliver med den nye aftale vedtaget i juni 2018 trappet ned frem mod 2021 til 15,5 øre.
Aftalen skulle oprindeligt træde i kraft i 2019, men er blevet fremrykket og justeret ad flere omgange. I juni 2018 indgik regeringen aftale med alle Folketingets parier om en varig nedsættelse til 15,5 øre fra 2021.
Afgiften på 40,5 øre pr. kWh sænkes fra maj 2018 og hele 2019 med 15 øre pr. kWh for helårsboliger, der er registreret med elradiatorer eller varmepumper som primær opvarmningskilde.
Fra 2020 bliver afgiften sat ned med 20 øre, og i 2021 er der vedtaget yderligere besparelser, så afgifen kommer ned på 15,5 øre.

Varmepumper er på vej frem

Antallet af boliger, som opvarmes med varmepumper, er i løbet af de seneste 5 år mere end fordoblet fra 30.563 boliger i 2012 til 64.307 i 2017, viser tal fra Danmarks Statistik.
Det er et tal, vi kan forvente, vil vokse yderligere i de kommende år.
Med lavere afgifter vil investeringen i et nyt varmepumpeanlæg tjenes hjem hurtigere.
– Vi har i Danmark forholdsvis høje priser på strøm, når man tager i betragtning, hvad det koster at producere. Derfor er lavere afgifter på strømmen et skrift på vejen til at gøre varmepumper og vedvarende energi billigere og mere fordelagtigt for boligejerne.
Det er helt i tråd med regeringens intention med afgiftssænkningen.
– Med lempelse af elvarmeafgiften tager vi endnu et skridt mod den grønne omstilling. Når strømmen bliver billigere, bliver det mere attraktivt at købe energi fra vedvarende energikilder, siger finansminister Kristian Jensen (V) om aftalen.

Læs vores varmepumpe datablad her

Brug for ny varmepumpe?

Har din virksomhed eller dit private hjem behov for en ny varmepumpe?

Ligesom så mange andre produkter i branchen, kan der være kæmpe forskel på varmepumper. En billig varmepumpe vil for eksempel aldrig kunne distribuere energi i samme omfang, som en mere avanceret en af slagsen. Har du den helt rigtige varmepumpe i hjemmet eller virksomheden, kan den nemt pumpe mere varmeenergi frem og tilbage i bygningen, end der reelt tilføres mekanisk. Jo bedre en varmepumpe, desto bedre fordeling af energi.

En varmepumpe kan blandt andet være ansvarlig for, at madvarerne i køleskabet og fryseren har den nødvendige temperatur. Derudover er nogle varmepumper med til at varme boligen op – noget som de fleste af os er lykkelige for, i den kolde danske vinter.

Spar op til 60% på dine fremtidige varmeudgifter
Hvad din nabo har brug for af varmepumpe, er ikke nødvendigvis hvad du også står og mangler. Med det mener vi, at der er forskel på boliger og behov.

Vi hjælper dig med at vælge den helt rigtige varmepumpe til dit hjem, så du kan spare penge i fremtiden.

Du er velkommen til at kigge forbi vores butik i Kjellerup, og vi har også mulighed for at montere varmepumper i lokalområdet i Kjellerup, samt i Silkeborg.